Netwerkbijeenkomst 22 september

Ondernemen is gewoon simpel. Je hebt een product of dienst en dat verkoop je. Alleen dat wil niet zeggen dat het altijd ook maar makkelijk is. Sterker nog soms valt het gewoon echt wel tegen. Dat je niet goed weet waar je moet beginnen bijvoorbeeld. Of dat je exact doet wat je leert in zo’n, al dan niet gratis, challenge, workshop of webinar en dat het dan bij jou niet lukt…..Of dat het best nog wel lukt maar je er totaal niet blij van wordt……

Dan kun je natuurlijk doorgaan, beetje doormodderen, of de dingen op z’n beloop laten. Dat is natuurlijk niet heel handig en dat weet jij ook wel. Want even heel kort door de bocht, daar maken we geen omzet mee. Of misschien wel omzet maar te weinig.

Als ondernemer ‘moet’ je nou eenmaal aan de slag met je marketing en je zichtbaarheid. Als niemand weet dat je bestaat is het immers lastig zakendoen. En dan kun je natuurlijk wel iets doen, maar ja hoe weet je nou of dat past bij jou én bij je klanten? En als je doet wat iemand anders doet dan heb je toch vaak het idee dat het bij jou niet helemaal past. Je kunt prima marketing doen op een manier die jouw past én waar je potentiële klanten ook happy van worden. Zonder trucjes, want dat is alleen een goed idee als je bijvoorbeeld Hans Klok bent.

Weet je welk ondernemerstype je bent dan maakt dat ondernemen een stukje makkelijker. Het gaat nog steeds niet vanzelf maar je weet wel welke acties bij jou passen zodat je geen trucjes meer hoeft toe te passen. Maar je weet bijvoorbeeld ook wat voor soort klanten het beste bij je passen. In deze bijeenkomst kom je achter je eigen ondernemerstype en weet je hoe je dat in jouw bedrijf kunt gebruiken.

Over Inge Schrier

De workshop wordt gegeven door Inge Schrier, businesspartner voor toffe ondernemers. Sommige noemen het ook ondernemerscoach of businesscoach. Maar ik vind en voel me geen coach. Ik ben echt een partner voor ondernemers. Ik sta voor, naast en achter ze. Net wat op dat moment nodig is.

Ik werk samen met supertoffe vrouwelijke ondernemers (en zo af en toe ook een supertoffe mannelijke ondernemer) die echt top zijn in hun vak maar nou ja zeg maar even wat minder goed zijn in het ondernemen. En als je iets niet zo goed kan dan is de kans groot dat je het daardoor niet meer leuk vindt. Dan groeit soms de chaos in het hoofd om maar wat te noemen.

Over OntbijtNetwerk

OntbijtNetwerk is een energieke club ondernemers die op een leuke, luchtige maar doeltreffende manier met elkaar netwerkt. Het gaat om elkaar leren kennen en samen leren ondernemen door kennisdeling. Daarbij delen we elkaars netwerk en zetten we ons actief in voor elkaar. Ook is er iedere maand een informatieve workshop die je helpt in jouw ondernemerschap.

Wil je erbij zijn 22 september? Dat kan, kom netwerken en neem deel aan deze bijeenkomst. Boek jouw ticket hieronder. We ontmoeten je graag.

The Bezoek 22 september ticket sales has ended!

Datum

22 09 21
Verlopen!

Tijd

07:00 - 09:00

Kosten

€ 20,00

Locatie

Vineyard
Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht
Website
https://vineyardfoodanddrinks.nl/locatie