Netwerkbijeenkomst 24 november

Deze bijeenkomst gaat over conceptontwikkeling. Veel ideeën in je hoofd, maar wordt het maar niet concreet? Tijdens deze workshop duiken we in alle vroegte eerst kort in onze eigen belemmeringen. Welke beren of patronen keren steeds terug op onze ondernemersweg en wat zit daar eigenlijk achter? Met een aantal simpele vragen laat ik je op een andere manier naar je eigen belemmeringen kijken. Nadat we de diepte zijn ingegaan kiezen we een idee (inclusief belemmering!) uit de groep en gaan deze met de kracht en het netwerk van diezelfde groep praktisch op te lossen. Hester Naaktgeboren van de Ideeënmachine geeft deze workshop.

Over OntbijtNetwerk

OntbijtNetwerk is een energieke club ondernemers die op een leuke, luchtige maar doeltreffende manier met elkaar netwerkt. Het gaat om elkaar leren kennen en samen leren ondernemen door kennisdeling. Daarbij delen we elkaars netwerk en zetten we ons actief in voor elkaar. Ook is er iedere maand een informatieve workshop die je helpt in jouw ondernemerschap.

Wil je erbij zijn 24 november? Dat kan, kom netwerken en neem deel aan deze bijeenkomst. Boek jouw ticket hieronder. We ontmoeten je graag. 

The Bezoek 24 november ticket sales has ended!

Datum

24 11 21
Verlopen!

Tijd

07:00 - 09:00

Kosten

€ 20,00

Locatie

Vineyard
Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht
Website
https://vineyardfoodanddrinks.nl/locatie