Netwerkbijeenkomst 26 januari

Wanneer ben je als ondernemer succesvol? Is dat bij een winst van 100K per jaar en veel klanten? En staat succes eigenlijk gelijk aan geluk?

Peter van Lier van Aikido In Company had het allemaal. Hij was 21 jaar lang die succesvolle zakenman maar van binnen was hij niet gelukkig. De Japanse krijgskunst Aikido leerde hem dat wel. Daarover geeft hij nu trainingen aan het bedrijfsleven. Peter geeft deze morgen een workshop over ‘de weg naar geluk’ en over persoonlijke ontwikkeling. Dat doet hij in verhaal en in beeld.

Over Peter van Lier

Peter van Lier (1966) begint in het bedrijfsleven met werken op zijn 19de jaar in de functie van Postkamer medeweker. Na meer dan 25 jaar werkt hij in de functie van Programmamanager onder de directeur van een middelgrote dienstverlenende organisatie. In alle lagen van organisaties heeft hij wel gewerkt vanuit diverse functies. In 2001 komt Peter voor het eerst in aanraking met de krijgskunst aikido. Op 9 juli 2006 ontvangt hij zijn diploma Instructeur Aikikai Aikido, uitgereikt door de Dutch Aikikai Foundation te Amsterdam. In 2007 richt Peter van Lier de vereniging Aikido Groene Hart op waarmee het mogelijk wordt om zijn passie voor het Aikido met andere mensen regelmatig te delen.

In 2009 richt hij Aikido in Company op om ook het aikido gedachtengoed over te dragen aan het bedrijfsleven. Na zijn opleiding bij het Jungiaans Instituut te Nijmegen tot C.A.D.T. consultant, werd voor hem de relatie met het innerlijk, de beleving, het onbewuste, steeds duidelijker. De kant van de bewegingsfilosofie in het aikido komt voor hem centraal te staan. De weg van harmonie (de letterlijke betekenis van aikido) is voor hem een op een te koppelen aan het individuatieproces van C.G. Jung. In 2010 kiest Peter om zich fulltime met zijn passie bezig te gaan houden.

Over OntbijtNetwerk

OntbijtNetwerk is een energieke club ondernemers die op een leuke, luchtige maar doeltreffende manier met elkaar netwerkt. Het gaat om elkaar leren kennen en samen leren ondernemen door kennisdeling. Daarbij delen we elkaars netwerk en zetten we ons actief in voor elkaar. Ook is er iedere maand een informatieve workshop die je helpt in jouw ondernemerschap.

Wil je erbij zijn 26 januari? Dat kan, kom netwerken en neem deel aan deze workshop. Boek jouw ticket hieronder, dat is inclusief een top ontbijt natuurlijk. We ontmoeten je graag. 

The Bezoek 26 januari ticket sales has ended!

Datum

26 01 22
Verlopen!

Tijd

07:00 - 09:00

Kosten

€ 20,00

Locatie

FotostudioXL
Utrechtseweg 37A, 3544 NA Utrecht