Netwerkbijeenkomst: workshop Storytelling

Je kent het wel, de vraag: ‘wat doe je precies?’ Dan wil je als ondernemer een goed verhaal of sterke pitch paraat hebben. Zo één die echt blijft hangen.

Tijdens de workshop leer je van professioneel storyteller en trainer Mark van Leeuwen, hoe je dat doet. Hoe bouw je het verhaal op en hoe vertel je het zodat je impact maakt en die ander het niet vergeet.

Over Mark van Leeuwen

Zijn stijl is sympathiek, energiek en uitnodigend. In een mum van tijd weet Mark met wie dan ook écht contact te maken. Hij laat verhalen tot leven komen en geeft verrassende inzichten. Mark is een vakman die iedere week op het podium staat en mensen en organisaties verbindt. Als spreker is hij onder andere aangesloten bij Quality Bookings.

Over OntbijtNetwerk

OntbijtNetwerk is een energieke club ondernemers die op een leuke, luchtige maar doeltreffende manier met elkaar netwerkt. Het gaat om elkaar leren kennen en samen leren ondernemen door kennisdeling. Daarbij delen we elkaars netwerk en zetten we ons actief in voor elkaar. Ook is er iedere maand een informatieve workshop die je helpt in jouw ondernemerschap.

Wil je erbij zijn 23 juni? Dat kan, kom netwerken en neem deel aan de workshop Storytelling. Boek jouw ticket hieronder. We ontmoeten je graag.

The Bezoek 23 juni ticket sales has ended!

Datum

23 06 21
Verlopen!

Tijd

07:00 - 09:00

Kosten

€ 20,00

Labels

workshop

Locatie

Buiten bij de Sluis
Oude Vleutenseweg 2, 3541 BE, Utrecht