Leden OntbijtNetwerk

Wie zijn we en wat drijft ons, dat lees je hier. Breng een bezoek en leer ON(s) kennen.

ARANEA ADVIES – notion specialist

Ik help ondernemers meer structuur te krijgen met de inrichting van Notion. Mijn onderscheid zit in mijn pragmatische en toch analytische en menselijke aanpak. Kijken wat voor jou werkt.

Samen met Jan van Beijnhem ben ik in 2019 gestart met OntbijtNetwerk (ON). Omdat ik geloof dat netwerken effectief én leuk kan zijn. Hier tref je mensen die elkaar oprecht willen helpen en kennis willen delen. Het is een energieke, bruisende club, waar ik nog steeds veel inspiratie en kennis uit haal.

ATE M HES – beeldend kunstenaar en videomaker

In mijn vrije werk als beeldend kunstenaar spelen humor en hergebruik een grote rol. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het maken van toegankelijke video’s van idee tot plaatsing op een platform. 

Het lidmaatschap bij ON heeft me naast mooie samenwerkingen en opdrachten in aanraking gebracht met interessante zaken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het is fijn en vooral een informeel netwerk van een brede groep gedreven mensen! 

D2BE – financieel business coach

Het managen van geld, daar help ik ondernemers mee.  Zodat zij meer overhouden van hun omzet. Waar veel businesscoaches focussen op meer omzet, ideale klanten, funnels enz. focus ik mij op het optimaliseren van de winst en tijd.

Waarom ik ON-lid ben geworden? Simpelweg omdat ik meer ondernemers wilde ontmoeten in de regio. Hier zitten ondernemers met een goed netwerk en hierdoor is mijn eigen netwerk in korte tijd uitgebreid.

SORAYA SCHULTZ COACHING EN TRAINING – mindsetcoach

Ik help young professionals een rijker leven te leven, door coaching te combineren met bewegen en buiten zijn. Versterk je mentale veerkracht in de zoektocht naar een betere werk-privé balans. 

Ik ben lid geworden van het ON om in contact te zijn met andere gedreven ondernemers die mij motiveren en inspireren. Zodat ik mijn bedrijf naar een hoger level kan tillen.

MAATMERK – merkstrateeg

Ik help ondernemers met een missie en strategische branding te groeien naar een A-merk. Daarin onderscheid ik mij door – in tegenstelling tot- reclame/marketingbureaus dit makkelijk en kostenefficiënt te maken.

Mijn reden om lid te zijn is aansluiting bij andere ondernemers uit de regio en inspiratie opdoen. De meerwaarde is wat mij betreft de feedback en andere kijk van iedereen op vaak dezelfde vragen.

FOTOSTUDIO XL – fotograaf

JOOLSDESIGN INTERIEUR ONTWERP – interieur architect

Van A tot Z zorg ik dat de verbouwing en inrichting van woning, kantoor, school, zorginstelling of bedrijf tot in de puntjes wordt geregeld. Ik denk outside the box en maak verrassende interieurontwerpen in 3D voor bedrijven en particulieren. Persoonlijke smaak en gebruikswensen zijn leidend. 

Allereerst ben ik lid geworden om mijn netwerk te vergroten. Maar ook om te leren hoe anderen ondernemen. Hoe ga je om met social media, acquisitie en andere zaken. De workshops iedere maand helpen daar erg goed bij. 

JURIDISCH EERSTE HULP BIJ ONDERNEMEN – jurist

Van contact naar contract, daar help ik ondernemers mee. Zo krijg je de basis op orde. Denk aan: algemene voorwaarden, privacyreglement en cookiestatement. Maar ook belastingdienstproof opdrachtovereenkomsten bij inhuur van zzp- ers/freelancers. 

OntbijtNetwerk is voor mij inspiratie en een marketinginstrument. Het is leuk om mensen te helpen, elkaar te inspireren en wat van elkaar op te steken. Daarbij natuurlijk evengoed een methode om via via of met elkaar zaken te doen. 

JUDIT BOS ONLINE TEKST & ADVIES – tekstschrijver en journalist

Met weinig woorden veel zeggen. Dat kan ik goed. Online lees je niet, je scant en wil zo snel mogelijk vinden wat je zoekt. Dat wil jouw klant dus ook. Geloof me: minder tekst, doet meer. 

ON is voor mij een warm bad met collega’s. Mensen die ik goed ken, of leer kennen. Waarmee ik kan sparren en kan delen. Die ik doorverwijs of help en die mij helpen en aanbevelen in hun netwerk. Het werkt! Ook de gedeelde expertise in de workshops vind ik een enorme bonus. 

BE-UNIEK – integraal imago expert

Ik help professionals met hun uiterlijk. Welke invloed jouw kapsel en kleding hebben op communicatie en verbinding met jouw klant, dat kan ik laten zien met een specifieke methode. Samen laten we jouw persoonlijkheid zien en voor je werken. 

OntbijtNetwerk is een club waarbij ik groei als ondernemer. Nu heb ik ineens een groep collega’s waarbij ik met al mijn vragen en issues terecht kan. Dat ervaar ik als ontzettend waardevol! 

LLA PROCESMANAGEMENT – proces- en projectmanager

Projectleider in de bouw, retail, horeca en sport. Mij kun je inzetten om je project van idee tot openstelling aan de klant te begeleiden. Zowel op de ontwikkeling van een concept of design, als de projectleiding de ter plaatse/ op de bouw. Projectleiding van van A tot Z dus. 

OntbijtNetwerk spreekt mij aan omdat ik zo lokaal mijn netwerk vergroot. Het is een fijne groep, alle leden zijn hulpvaardig en geïnteresseerd. Mijn doel is ook om lokaler te gaan werken. Daarnaast zijn er super leerzame workshops waarmee ik me zowel zakelijk als persoonlijk ontwikkel. Win win! 

Marieke Vermeulen - Handtherapeut - Handtherapie Utrecht

Marieke Vermeulen

HANDTHERAPIE UTRECHT – handtherapeut

Bij mij zit je goed voor alle hand- en polszorg. Problemen zien, vaststellen en met een behandeling op maat oplossen. Daarbij werk met mogelijkheden in plaats van met beperkingen. 

Al van mijn eerste online bijeenkomst kreeg ik direct een energie-boost van deze enthousiaste club. Ik kom bij OntbijtNetwerk om meer te leren over bedrijfsvoering en vaardigheden van het ondernemerschap. Het brengt me specialistische kennis en interessante gesprekken met ondernemers in totaal verschillende branches. 

CHILDFIRST & BRASA – kindbehartiger

Als gezinstherapeut help ik bij scheiden en overlijden. Hierbij ondersteun ik kinderen en jongeren en begeleidt mijn collega ouders, zodat we er samen voor het hele gezin zijn. 

Netwerkbijeenkomsten met haantjesgedrag waarbij iedereen praat en niemand luistert, daar houd ik niet van. Maar hier is het anders. Het is gezellig, het gaat over de persoon en niet over de prestatie. Ik ben al 1,5 jaar ON-lid en leer van elke meeting. Ook wordt er echt veel naar elkaar verwezen en maken we gebruik van elkaars diensten. 

GOED GEVOED & GOED GETRAIND – leefstijl verander coach

Ik help dames zich weer een lekker wijf te voelen, door van eten een feestje te maken. Als diëtist en NLP Leefstijl Trainer coach ik vanuit de psychologie dat fysiek resultaat plaatsvindt door verandering in (on)bewuste patronen. 

Door de variatie van ondernemers bij ON leer ik elke keer weer nieuwe aspecten van ondernemen. Het is gezellig en gemoedelijk. Altijd energiek en vol enthousiasme deelt iedereen zijn passie om elkaar verder te helpen. We halen het beste in elkaar naar boven, geweldig toch! 

MIRJAM PEEK – haptotherapeut

Ik help vrouwen uit hun hoofd én in hun lijf. Bewuster worden van je gevoel zorgt er voor dat je meer in contact bent met je eigen lijf en daarmee beter kan kiezen voor jezelf. Resultaat: meer verbinding en meer rust. 

Leren van en met ondernemers bij mij in de buurt, dat wilde ik graag. Het OntbijtNetwerk voldoet daarin volledig aan mijn verwachting. Het is een warme en bruisende groep. We leren van elkaar en ondersteunen elkaar. Ook zijn de workshops super leerzaam. 

SUZAN VAN BASTEN – virtueel assistent

Jouw rechterhand op afstand. Als allround virtueel assistent (VA) ondersteun ik ondernemers met het aanbrengen van structuur. 

Ik ben lid geworden van ON, omdat mijn klant Maud Bogers zo enthousiast was over de groep. Het is echt een hele gezellige club met super behulpzame ondernemers. De gunfactor is hier groot!