Het OntbijtNetwerk voor Utrechtse ondernemers

Elkaars business leren kennen en elkaar verder helpen, daar gaat het om. Netwerken, vertrouwen opbouwen, doorverwijzen, elkaar versterken en kennisdelen, dat is wat je hier brengt en haalt.

Vroeg maar de moeite waard

We zien elkaar 2x per maand op woensdagochtend, check de agenda. Inloop is vanaf 7.00 uur, start om 7.30 uur tot 9.00 uur. Daarna is er alle ruimte om vrij te netwerken.

Alle ondernemers uit de regio Utrecht zijn welkom

We werken met branche exclusiviteit, in overleg, want ook in hetzelfde vakgebied hoeft geen concurrent te zijn. Als bezoeker ben je altijd welkom.

Elke maand een kennisworkshop

Er zijn meetings met pitches van iedereen (vertel in een minuut wie je bent en wat je doet) en 2 leden die uitgebreider presenteren of een mastermind waarbij iemand een situatie voor legt waar hij of zij tegenaan loopt en je krijgt vanuit verschillende invalshoeken tips. En 1x per maand een kennisworkshop gegeven door een expert. Denk aan: (content)marketing, presenteren, pitchen, social media, sales, profilering, story telling, focus, administratie, financiën, en netwerken.

Samen staan we sterk en bouwen we aan succesvolle business!

Om dat voor elkaar te krijgen, vragen we van leden het volgende

  • help elkaar vanuit oprechte intentie
  • nodig ondernemers in je netwerk uit
  • aanwezig op afgesproken data

Je kunt op ieder moment lid worden

Kosten daarvoor zijn per kwartaal 175 euro. Dit is dus voor 6 bijeenkomsten, inclusief ontbijt en locatie. Aanmelden kan hier

Wil je sfeer proeven en ervaren?

Leuk! De kosten zijn 20 euro. Kijk hier in de agenda en meld je aan. We ontmoeten je graag.