Het OntbijtNetwerk voor Utrechtse ondernemers

Hier krijg je collega ondernemers. Netwerken, leads, zichtbaarheid, elkaar inspireren en vakkennis opdoen. Dat is wat je hier brengt en haalt nog voor de werkdag begonnen is. Dit netwerk is informeler dan je misschien kent, dat vinden wij prettiger. Hier leren we elkaar kennen, doen we zaken én is het gezellig. 

Nooit te vroeg om te netwerken

Die kickstart ontbijtmeetings zijn er 2x per maand op woensdagochtend, check de agenda. De inloop is vanaf 7.00 uur, start om 7.30 uur tot 9.00 uur. Daarna is er nog alle ruimte om vrij te netwerken.

Alle ondernemers uit de regio Utrecht zijn welkom

Als je wilt aansluiten werken we met branche exclusiviteit, maar dat gaat in overleg, want die ondernemer in jouw vakgebied hoeft geen concurrent te zijn. Bezoekers zijn altijd welkom. De meetings zijn verschillend. Met pitches van iedereen (vertel in een minuut wie je bent en wat je doet). Met leden die uitgebreider presenteren én er zijn kennisworkshops. 

Vakkennis uit workshops

Onze workshops helpen je verder. Ze worden gegeven door verschillende trainers/experts. Denk aan: (content)marketing, presenteren, pitchen, social media, sales, profilering, story telling, focus, tijdmanagement, administratie, financiën, strategie en netwerken.

Samen sterker ondernemen

Om dat voor elkaar te krijgen, doen we het volgende

  • help elkaar aan leads vanuit oprechte intentie
  • nodig ondernemers in je netwerk uit
  • je bent aanwezig op de afgesproken data

Aansluiten kan altijd

Elkaar leren kennen, samenwerken, kennis opdoen, inzet voor elkaar en op een leuke en ontspannen manier netwerken dat is wat je krijgt. Daarbij krijg je een plek op onze website en zichtbaarheid en podium op onze social media. De bijeenkomsten inclusief ontbijt zijn elke 2e en 4e woensdag van de maand. 

Jouw totale investering daarvoor is € 175 per kwartaal en dit kan op elk moment ingaan. Na jouw kwartaal besluit je of je stopt of verlengt. 
Aanmelden kan hier

Sfeer proeven en ervaren? Bezoek ons!

Je bent welkom. De kosten zijn 20 euro. Kijk hier in de agenda en meld je aan. We ontmoeten je graag.